Şayir’den Anneler Günü mesajı

Şayir’den Anneler Günü mesajı

GÜNDEM 9.05.2020 17:08:08 0
Şayir’den Anneler Günü mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesaj ile tüm annelerin, Anneler Gününü kutladı.

Başkan Şayir, mesajda şu ifadelere yer verdi: “Kadınlar, kültürel, sosyal ve iş hayatının her alanında mücadele ederken, aynı zamanda annelik gibi çok kıymetli bir sorumluluğu da üstlenmişlerdir. Anneler, ailelerinin, evlatlarının ve ülkesinin geleceği için sonsuz fedakarlık, sevgi ve şefkatle emek verirler. Bunları tarihimiz boyunca çeşitli örneklerle gördük ve yaşadık. Onların vatan sevgisi, evlat sevgisi bizlere her zaman güç vermiştir. 

ONLARIN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ

Hayatımızın en değerli varlıkları, baş tacımız annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödememiz mümkün değildir. Onların kıymeti sadece yılın bir günü değil, daima hatırlamak ve hürmet etmek asli sorumluluğumuz olmalıdır. Şüphesiz ki, onlara olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Kaldı ki dünya da anne sevgisinin yeri çok daha ayrıdır.  Annelerimize layık evlat olmak da bizlerin yerine getireceği en önemli görevlerdendir.

Verdikleri sevgi ve eğitim ile evlatlarının geleceği adına ortaya koydukları fedakarlık ve mücadeleyle anneler, ülkemizin ve bizlerin en büyük güvencesi olmuştur.

ANNELERİMİZİN SABRI İLE BU GÜNLERİ ATLATACAĞIZ

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını döneminde de en büyük yük annelerimizin omzundadır. Biliyoruz, bu zorlu süreçte annelerimize büyük sorumluluk ve görevler düşüyor. İnşallah bu süreci hep birlikte atlayacağız. Dilovası Belediyesi olarak her zaman annelerimizin yanında olduğumuzu ve onların sorun ve isteklerinin önceliğimiz olduğunu belirtmek isterim.

SAĞLIK ÇALIŞANI ANNELERİ UNUTMADI

Karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi olan tüm annelerimizin kıymetli ellerinden öpüyorum. Yasadığımız bu zorlu süreçte sağlık çalışanı annelerimiz, vatan uğruna evlatları eşleri şehit düşen, gazi olan annelerimiz başta olmak üzere sevgi ve saygıyla dünyayı güzelleştiren tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Haber Editörü

bilgiliadam

admin@invoiceplane.com

Darıca Türkelispor kolunda Lavina Tasarım’ı taşıyacak!

Büyükşehir, kırmızı ışıkla “Stop İsrail” dedi

Başkan Ömeroğlu'ndan, Milletvekili Gergerlioğlu'na cevap

Tuncer Saltaş: “Koltuk için değil,mücadele için adayım”

Bıyık: ‘Eğitime destek önceliğimiz’

Okay Ağyol, CHP Çayırova İlçe Başkanlığı’na Adaylığını Açıkladı

CHP Darıca'da Tuncer Saltaş, başkan adayı oluyor

Dilovası’nda Çocuk Şenliği Coşkuyla Geçti

Darıca’ya modern hizmet binası

Sinema keyfi Milli İrade Meydanı’nda yaşanıyor

“Mahallemde Sinema Var” Etkinlikleri Başlıyor

Guti’den Gebze’ye İlk Mesaj: “Artık Bir Aileyiz”

Kırsalda ulaşım konforu artıyor

GGC’den Doğan Ve Yeşil’e Ziyaret

Muhtarlar Birliği’nden Başkan Büyükgöz’e Ziyaret

Ayasofya'ya kundaklama girişiminin perde arkası ortaya çıktı

Funda Özkara İyi Parti' de

Yarım Asırlık Gondol, Dal Luna Park’a Geri Döndü.

Gebze Belediyesi Ağustos Ayı Meclisi Tamamlandı

Şampiyon sporcular başarılarını Başkan Bıyık ile paylaştı

Büyükşehir’den “aile içi iletişim” semineri

Darıca’nın parkları Başkan dokunuşuyla yenileniyor

Büyükşehir’den Geyve’ye fidan desteği

UlaşımPark hastalara umut oldu

Çayırova Belediyesi’nde yeni sezon hazırlıkları başladı

Güzelliğin yeni adresi açılıyor

Başkan Bıyık’tan Kaymakam Dönmez’e hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’den başarılı öğrencilere tatil ödülü

Karamürsel’de soğutma çalışmaları devam ediyor

MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı’dan Gebze Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

Yükleniyor