Tahir Büyükakın

Şayir’den mecliste iki müjde 

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Dilovası Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Başkan Şayir, mecliste Şehit Nihat Karataş Stadı’nın tadilatının başlayacağı ve Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılacak okul müjdesini verdi.  Dilovası Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in başkanlığında Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.  8 Gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısı öncesi gündemi değerlendiren Başkan Şayir, İsrail’in Filistinliler’e yaşattığı zulmü lanetleyerek kısa sürede bu terörün son bulmasını diledi.

ŞAYİR’DEN İKİ MÜJDE 

Mecliste iki müjde veren Başkan Şayir, Dilovası Şehit Nihat Karataş Stadı’nda başlaması gereken tadilat çalışmaları için ihalenin 1 Haziran sonrası yapılacağını ayrıca yine Haziran ayı içerisinde Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşanan eğitim sıkıntısının giderilmesi için eksik olan okulun yapımı içinde ihalenin gerçekleşeceğini müjdeledi.

HALKIMIZIN YANINDA OLDUK 

Başkan Şayir, “Son bir yıldır ülkemizi ve ilçemizi de etkisi altına alan pandemiden dolayı vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için elimizden geldiğince ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösterdik.”dedi.

ŞAYİR’E BELDE LİMAN YETKİSİ 

Başkan Şayir’in konuşmasından sonra bir önceki meclis tutanağı oylanarak, ardından gündem maddelerine geçildi. 2020 yılı kesin hesabının görüşülmesi ve Palgaz’la yapılan görüşmeler konusunda Belediye Başkanına yetki verilmesi kabul edilirken, 3, 4 ve 5’inci maddesinde yapılan plan tadilatları oy birliği ile kabul edildi. Bir diğer maddede yer alan TEİAŞ’ın köylerden geçen enerji hatlarının planlara işlenmesi için meclis kararının alınması meclis üyelerinin oyları ile kabul edilirken, gündemin  diğer maddesi olan Belde Liman İşletmeleri A.Ş.’nin yapacağı toplantılar ve alınacak kararlar konusunda belediye başkanına yetki verilmesi maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şayir’den mecliste iki müjde 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!