SES PLUS Çayırova’da

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

ÇAYIROVA SES PLUS İŞİTME CİHAZLARI MERKEZİ HİZMETE AÇILDI.

SES Plus  İşitme Cihazları Çayırova’da hizmete açıldı. Çayırova’da işitme cihazı ihtiyacı olan vatandaşlar için Ses Plus İşitme Cihazları  Satış ve Uygulama Merkezi açıldı. Ses Plus İşitme Cihazları  Satış ve Uygulama Merkezi , bir süredir Bursa Bilecik ve Sakarya’da hizmet veriyordu.  SES Plus  İşitme Cihazları ilk kez Çayırova’da  Yenimahalle  Fatih Caddesi No 21 üzerindeki adreste  hizmete girdi. İşitme sağlığı ile ilgili teknolojik gelişmeleri takip edebileceğiniz, Cihaz kullanıcısı memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile alanında en güvenilir merkez olmayı hedefleyen,  SES Plus artık Çayırovalılara da hizmet verecek. SGK ile anlaşması bulunan, İşitme cihazlarında uzman kadrosu (odyolog, odyometrist) ile satış sonrası teknik servis hizmeti sunan Ses Plus İşitme Cihazları Merkezi’nde aradığınız tüm işitme cihazlarını bulabilir ve tamirini yaptırabilirsiniz. Ses Plus İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi, işitme cihazlarının standart
iki yıl servis garantisine ek olarak 3 yıl bakım-kontrol olmak üzere 5 yıla çıkarıyor. SES Plus’ın PHİLİPS Oticon widex Resound Beltone İntertone ile anlaşmalı olduğu öğrenildi.  Dileyen  0531 901 73 20 nolu telefondan Çayırova SES Plus’a ulaşabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SES PLUS Çayırova’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!