Skate Park’ta ilk test Gebzeli gençlerden

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebzeli gençler ve çocukların Başkan Büyükgöz’den talebiyle Yenikent Mahallesi 2433 sokakta yapımına hızla başlanan ve çalışmaların son aşamaya geldiği Skate  (paten/kaykay) Park’ın ilk testini de yine mahalleli çocuklar yaptı. Gebzeli gençler ve çocukların talebiyle Yenikent Mahallesi 2433 sokakta yapımına başlanan ve çalışmaların son aşamaya geldiği Skate  (paten/kaykay park) Park’ın ilk testini de yine mahalleli çocuklar yaptı. Gençlerin talebi üzerine Başkan Büyükgöz’ün talimatıyla yapımın 1700 metrekare alan üzerinde  başlanan Mutlukent’teki Skate Park’ta incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklarla da bir süre sohbet etti.

GENÇLER İSTEDİ BAŞKAN TALİMAT VERDİ

Parkurların büyük ölçüde tamamlandığı Skate Park’ın tadını paten ve kaykaylarıyla daha şimdiden çıkarmaya başlayan gençlerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Çocuklar ve gençler parkın keyfini daha şimdiden çıkarmaya başlamış. Tamamlandığında daha da güzel olacak. Az kaldı…” ifadelerini kullandı. Parkın keyfini çıkarmaya başlayan gençler de Başkan Büyükgöz’e çalışmaların hızla tamamlanmasından ötürü teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Skate Park’ta ilk test Gebzeli gençlerden

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!