Müşteriye alışveriş eziyeti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

ŞOK Marketler zincirinin Darıca Cami  Mahallesi’nde bulunan ( Perşembe Pazarı kurulan alan/ tarihi kalenin yakınındaki) şubesinde Ziraat Bankası’nın kredi kartları iki gündür geçerli olmuyor. Bayram günü Şok Market’in bu şubesine gelen müşteriler sokağa çıkma yasağının olduğu bu günlerde alışveriş yapıyor. Alışverişin yapan müşteri kasaya gidince kasiyerin “Ziraat Bankası’nın kartları geçerli değil. O yüzden nakit almak durumundayız” yanıtıyla karşılaşıyor. Müşteri ise “Ziraat Bankası’nın kartleri neden geçerli değil?” diye sorunca kasiyer cevap veremiyor. Müşteriler ise “eğer geçerli değilse ya kasaya ya da marketin girişine neden Ziraat Bankası’nın kredi kartları geçerli değil diye ikazda bulunulmuyor.” şeklinde tepkilerini dile getiriyor.

ALIŞVERİŞ YAPAMAYAN BİR ÇOCUK AĞLAYARAK MARKETTEN AYRILDI

İçinde bulunduğumuz ramazan bayramının ikinci günü öğleden sonra Şok Market’in Darıca’daki ilgili şubesinde yaşanılan bir olayda ise annesiyle alışverişe gelen küçük bir çocuk istediği oyuncağı almak istiyor. Ancak  market görevlisi “bu oyuncağın etiketi henüz asılmadı, o yüzden fiyatı belli değil” şeklinde müşteriye yanıt verdi. Anne ise küçük çocuğa  istediği bu oyuncağı “etiketi asılmadığı, fiyatı belli olmadığı” gerekçesiyle  satın alamıyor. Bayram günü ŞOK Market’te yaşanılan bu skandal bayram günü markete alışverişe gelenlerin gönüllerini yaraladı. Darıca merkezindeki  Şok Market perşembe günü kurulan  pazar sokağı şubesindeki bu tür tabiri caizse  işgüzarlıklar zaman zaman yaşanıyor ve alışverişe gelenleri zor durumda bırakıyor.

Bölge Haber’e konuşan Darıcalılar ise “ŞOK Market Şubesi’nin yok etiketi asılmadı, yok bu bankanın kredi kartı geçmiyor gibi davranışlarını değiştirmelerini bekliyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Müşteriye alışveriş eziyeti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!