Soyluçiçek “Evde kalın”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova CHP ilçe başkanı Cihan Soyluçiçekten yardımseverlik çağrısı…

Çayırova CHP ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek, 65 yaş üstü insanlarımızı, kronik hastalığı olan ve daha çok risk taşıyan kişileri, çayırova halkının evden çıkmaması gerektiği konusunda uyardı.

Soyluçiçek’’ Özellikle 65 yaş üstüler daha çok dikkat etmeli, Çayırova halkımız evden çıkmamalı, dışarıyı çıkmaya sebep ne ihtiyaçları varsa bize bildirirlerse gerekirse arabayla, gerekirse aracılarla veyahut birebir yani gerekiyorsa yapmaya hazırız’’ diyen Soyluçiçek‘’65 yaş üstü yalnız yaşayanların bilgileri adresleri bizlerde toplandı. Bu bilgileri gerekli yerlere Türkiye geneli ilçe ve il örgütleriyle paylaştık. Özellikle Çayırova da 65 yaş üstü kimler yalnız yaşıyorsa bilgileri bizde mevcuttur. Hepsi için elimizden geleni yapacağız’’ şunları söyledi.

Aynı zamanda halkımızı 65 yaş üstü ve kronik hastalığı kişilerin evden çıkmaması için onları uyarmaları gerektiğini, yakınlarını o kişilerin ihtiyaçlarını karşılamaya, onlara yardımcı olmaya davet etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Soyluçiçek “Evde kalın”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!