Soyluçiçek’ten şok iddia

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek “Hastane projesi onaylanmadı. Hastane yapılmayacak. Sağlık Bakanlığı proje aşamasındaki il ve ilçeler arasında Çayırova’yı açıklamadı. Biz göremedik gören yerel yöneticiler açıklasınlar.” diye konuştu.

 

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Çayırova’ya yapılması planlana hastane projesi olmayacak” dedi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek bugün bir basın toplantısı düzenledi. İlçe binasında düzenlenen basın toplantısına ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek’in yanı sıra ilçe kadın kolları başkanı Fadime İlhan, CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Halis Koç ve ilçe yöneticileri hazır bulundu. Toplantıda konuşan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle sizlerle bir araya geldik. Ülkemizdeki tutuklu gazetecilerin de günlerini kutluyorum. Sizler haber yaparak veya yaparak kapatılmak istenen gözlerin açılmasını sağlıyorsunuz. Yerel basının zor şartlar altında çalışıyorsunuz. Hükümet işine gelmediği hiçbir konuda bilgi dahi vermiyor. Emeklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu

“SAĞLIK BAKANLIĞI ÇAYIROVA’DAKİ HASTANE PROJESİNİ AÇIKLAMADI”

“Tüm basın açıklama ve toplantılarımızda gerçek olmayan bir şeyi açıklamıyoruz. Çayırova’da gülünecek durumumuz kalmadı. Hastane projesi onaylanmadı. Hastane yapılmayacak. Sağlık Bakanlığı proje aşamasındaki il ve ilçeler arasında Çayırova’yı açıklamadı. Biz göremedik gören yerel yöneticiler açıklasınlar. Çayırova hastanesine ne zaman kavuşacak. Çayırova’daki poliklinik gece hizmetine ne zaman açılacak? Mesai dışında kamu hastanesi yok. Özel polikliniklerin insafına bırakılıyor. Paranız varsa özel hastaneler var. Ortada proje olmamasına rağmen belediye hastane projesinin olduğu yerde çalışma yapıyor. O arsalara yol yapılıyor” dedi.

KOÇ: “PROJELER BELEDİYE MECLİSİ’NDEN GEÇMEK ZORUNDA”

CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Halis Koç da hastane projesi ile ilgili olarak projelerin belediye meclisine gelmesi gerektiğini ifade etti. CHP Çayırova ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halis Koç da hastane yerinin ilçede ve Büyükşehir’de meclise gelmediğini söyledi. Sağlık Bakanlığının 2021 yatırım bütçesinde Çayırova Hastanesinin isminin olmadığını söyleyen Koç; “Bünyamin Çiftçi olmayan hastane yolunu açmaya çalışılıyor. Halkı yanıltarak ben hastane yolunu yapıyorum falan diye Çayirovalıların gözünü boyamaya çalışıyor. Zaten Sağlık Bakanı hastane yapacağı zaman yolları onlar açacak. Boşuna israf yapmasın. Başkan Çiftçi illa bir şey yapmak istiyorsa Sazlıdere bölgesindeki vatandaşların sorunlarını çözsün” dedi. Koç ayrıca; Necmettin Erbakan Kültür merkezi ve Kent Park’ta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin inceleme yapacağını ifade ederek, “İkisi de AK Partili Belediye ama birisi İzmit’ten ekip gönderiyor, diğeri ise 500 metre mesafedeki yeri gidip bakmıyor. Seçildikten altı ay sonra iyi niyetle buraların korunması gerektiğini ve güvenlik olması gerektiğine vurgu yaptık ama Bünyamin Çiftçi bizi dinlemedi. Milli servettir bu, vatanseverlik milli servete sahip çıkmakla olur” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Soyluçiçek’ten şok iddia

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!