STK’lardan Başkan Şayir’e teşekkür

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e ilçedeki STK’lardan da teşekkür geldi.

Göreve geleli henüz bir yıl olmasına karşılık, yaptığı çalışmalarla sadece Dilovası’nda değil, ülke sathında büyük ses getiren Belediye Başkanı Hamza Şayir, Koronavirüs günlerinde gösterdiği performans ile de alkış aldı.

Zor günlerde ayrım yapmaksızın her haneye önce gıda paketi, ardından soğan ve patates dağıtan Şayir, Ramazan ayındaki bu organiazyon ile örnek bir çalışmaya imza attı.

Şayir’in ayrım yapmaksızın ilçede ki tüm hanelere yaptığı erzak kolisi, soğan ve patates dağıtımı sonrası, ilçede faaliyet gösteren STK ve dernek başkanları yaptıkları açıklama ile Başkan Şayir ve ekibine bu ince davranışlarından dolayı teşekkür ettiler.

İşte başkanların açıklamaları;

Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Nihat Aba; “Ağrılılar Dernek Yönetimi olarak toplumumuzun yaşamış olduğu bu sıkıntılı süreçte Dilovası Belediye Başkanımız Sayın Hamza Şayir’in yapmış olduğu yardım çalışmalarını dernek yönetimi olarak tebrik ediyoruz. Özellikle toplumumuzun ekonomik yapısına zarar veren bu salgın hastalık sürecinde sayın Başkan’ın yapmış olduğu bu yardım çalışmasını toplum İçin ”cansuyu” olarak görüyoruz. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz.”dedi.

Dilovası Bingöllüler Derneği Başkanı Orhan Gülek; “Dilovası’nda bir ilk yaşandı. Belediye Başkanımız örnek bir çalışmaya imza atarak, bu süreçte biz derneklerin üzerindeki yüküde almış oldu. Ayrım yapmaksızın yapılan yardımlar toplumumuz tarafından büyük takdirle karşılanmıştır. Bundan sonraki süreçte de yardımların ve hizmetlerin aynı şekilde yapılmasını istiyor ve Belediye Başkanımız Hamza Şayir ve ekibine teşekkür ediyoruz.”dedi.

Dilovası Bitlisliler Derneği Başkanı Mehmet Şirin Gül; “Yaşadığımız bu zorlu günlerde Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’in zenginiyle fakiriyle ayrımsız herkese yaptığı bu yardım çalışması hem bizlerin hemde halkımızın takdirini almıştır. Ayrım yapılmaksızın yapılan yardımlarda ihtiyacı olmayan vatandaşlarımız içinde yazılan mektupta önemli bir detaydır. İnşallah herkes üzerine düşeni yapacaktır. Başkanımız bu süreçte üzerine düşeni yapmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Dilovası Ardahanlılar Derneği Başkanı Suat Atbaş, “Biz STK’ların bir misyonu vardır. STK’lar resmi kurumlardan vatandaşlara daha yakınlardır. Ancak her ne olursa olsun ne yaparsak yapalım, yapılacak olan yardım çalışmalarda eksiklikler olabiliyor. Bazen gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşamayabiliyoruz. Ancak Dilovası Belediye Başkanımızın yaptığı çalışma toplumumuzun tamamına ulaşan örnek bir çalışmadır. İhtiyacı olmayan vatandaşlarımıza da bir mesajdır. Belediye Başkanımız üzerine düşeni yapmıştır.

İhtiyaç sahibi olmayan vatandaşlarımızın da üzerini düşeni yapması gerekiyor. Türkiye’de belki ilk defa olan böyle bir yardım çalışması yapılmıştır diye düşünüyorum. Malum Covid19 salgınıyla boğuşan halkımız içinde işinden olan, dükkanını açamayan, maddi durumu olmayan çok sayıda vatandaşımız vardır. Bu yardımlar insanlarımıza merhem oldu. Bununla birlikte bir 23 Nisan çocuk bayramında evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızın balkonlarına bayram sevincini getirmek, şiir, resim vb. yarışmalar yaparak onları düşünmek, mutlu olmalarını sağlamak önemlidir. İnşallah bundan sonra bu tür çalışmaların devamı olur. Bu dayanışma hepimize örnek olur İnşallah. Ben başta belediye başkanımız olmak üzere tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.    

Dilovası Ordulular Dernek Başkanı Celil Baş, “Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir, yaptığı yardım çalışması ile örnek olmuştur. Hiçbir vatandaşımıza ayrım yapmaksızın yaptığı erzak, patates ve soğan yardımı hem bizleri hemde hemşerilerimizi mutlu etti. Bizde üzerimize düşeni yaptık. Aldığımız erzağı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Çok güzel oldu. Halkımızın hayır dualarını aldı. Başkanımızın göreve geldiği günden bu yana çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Güzel işlere imza atmaya devam ediyor. Allah yardımcısı olsun. Biz her zaman onun yanındayız.

Dilovası Vanlılar Derneği Başkanı Ahmet Turak, “Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir bu çalışması ile fark yaratmıştır. Hiçbir ayrım yapmadan kendi elleriyle halkımıza ulaştırdığı gıda paketi, soğan ve patates yardımları Türkiye ye örnek bir çalışmadır. Bu süreçte halkımızın biz derneklerden olan beklentisini de ortadan kaldırmış yükümüzü hafifletmiştir. İlçemizden Kocaeli’ye ve tüm ülkemize sirayet edecek bu güzel organizasyon ve dayanışma ruhu bizleri gerçekten gururlandırdı. İlçemizin böyle güzel çalışmalarla adını duyurması çok güzel oldu. Başkanımız bu süreçte üzerine düşeni yaptı. Allah gönlüne göre versin. Ben şahsın ve dernek yönetimimiz adına Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum.”dedi.

Dilovası Gümüşhane Kürtünlüler Dernek Başkanı Servet Meral; “Belediye Başkanımız Hamza Şayir’in bu süreçte gösterdiği başarılı çalışmaları takdir ediyoruz. Ayrım yapılmaksızın yapılan gıda yardımı bizler gibi tüm ülkemizde takdirle karşılanmıştır. Her yıl Ramazan’da yapılan sokak iftarlarından daha faydalı bir organizasyon olmuştur. Yapılan yardımların ayrım yapılmaksızın ilçemizde ki tüm hanelere ulaştırılması sosyal belediyeciliğin güzel bir örneği olmuştur. Başkanımız Hamza Şayir ve ekibine teşekkür ediyorum.”dedi.

Dilovası Giresunlular Dernek Başkanı Süleyman Ak; “Bu güne kadar görülmemiş bir çalışmaya şahit olduk. İlk defa böyle bir çalışma gerçekleştirildi. Bize de geldi, bizde üzerimize düşeni yaparak ihtiyacı olan bir vatandaşımıza verdik. Başkanımız sayesinde bizde hayır duası almış olduk. Dilovası Gümüşhaneleriler olarak yapılan güzel çalışmaların her zaman yanındayız. Başkanımız da bu güzel çalışma ile halkımızın takdirini almıştır. Her zaman Başkanımızın yanındayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Dilovası Erzurum Horasanlılar Dernek Başkanı Ramazan Durmaz; “Seçimden bu yana geçen sürede gördük ki Dilovası’na bir Hamza Şayir lazımmış. Maddi değerinin önemi yok. Yaptığı çalışma ile ilçece ki herkesin gönlünde taht kurmuştur. Bu salgınla mücadele günlerimizde yaptığı hizmetlerle ulusal kanallarda gazetelerde çıkarak ilçemizin adını güzellikleriyle duyurması gurur verici bir olaydır. Türkiye’nin birçok noktasından eşimiz dostumuz arayarak Başkanımızdan söz etmesi bizleri mutlu etmiştir. İnşallah bundan sonraki süreçte daha güzel çalışmalarla ilçemizin adını ön plana çıkartacaktır. Biz kendisinden memnunuz. Yaptığı çalışmadan dolayı kendisine ve tüm ekibine canı gönülden teşekkür ediyorum.”dedi.

Dilovası Ağrı Eleşkirtliler Dernek Başkanı Mahmut Kocabay; “Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında evlerinde kalan ve ekonomik anlamda da zor günler geçiren halkımızın bu zorlu sürecinde ve başlayan Ramazan ayı nedeniyle Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir örnek bir çalışmaya imza atmıştır. İlçede bulunan tüm hanelere ücretsiz olarak gıda yarım paketlerinin yanı sıra patates ve soğan dağıtarak güzel bir dayanışmaya vesile olmuştur. Yaklaşık üç haftadır gece gündüz demeden yapılan yardımlara zaman zaman katılarak bu güzel çalışmaya katkı sunmaktan gurur duydum. Sosyal belediyeciliğe örnek olacak bu güzel çalışmadan dolayı başta Belediye Başkanımız Hamza Şayir olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcılarına, Birim Müdürlerine ve sahada canla başla yardımların ulaşmasını sağlayan tüm ekibine hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.”dedi.  

Dilovası Tüm Karadenizliler Dernek Başkanı Ömer Yıldırım, “Önceki gün ailemle birlikte İktidara muhalif bir arkadaşımın evine oturmaya gittik. Orda Hamza Başkan gündeme geldi. Muhalif olan aile seçimlerden önce Hamza Şayir’i tanımadıklarını söyledi. Ancak geçen süre ve yapılanları gördükten sonra kesinlikle bundan sonra Hamza Şayir’in yanında olacaklarını söylediler. Bu aslında işin özetidir. Yani yapılanlar her kesim tarafından takdir görmüş bir olaydır. Dilovası halkı için hizmet veren bir belediye başkanımız var. Halkın içine olan eşit davranan bir belediye başkanı olarak yaptıklarından memnunuz. İnşallah aynı şekilde devam eder. Ettiği sürece başımızın tacıdır.”dedi.

Dilovası Gümüşhane Sarışeyh Dernek Başkanı Murat Korkmaz;  Zor günler geçiren halkımızın bu zorlu günlerinde yanında olan Belediye Başkanımız Hamza Şayir, yaptığı son çalışma ilçede halkımızca büyük bir takdir toplamıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Sayın Başkanımız Hamza Şayir’ın bu önemli projesi Dilovası İlçemize yeni bir boyut kazandırmıştır ”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
STK’lardan Başkan Şayir’e teşekkür

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!