Tahir Büyükakın

Çayırova’dan sapkınlığa tepki

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Geçtiğimiz hafta cuma hutbesinde toplumda son derece artış gösterdiği savıyla hutbede “zina ve eşcinsellik haramdır” yönünde beyanda bulunduğu için bazı kesimler tarafından linç kampanyasına maruz kalan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a Çayırova’dan destek geldi. Çayırova Sivil Dayanışma Platformu, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın yanında olduklarını ifade etti. Açıklamada konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verildi: ” Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş Cuma hutbesinde, bir din adamının en tabi/tabii görevi olan İslam dininin emir ve yasakları hakkında uyarılarda bulunmuş, Kur’an-ı Kerim’den ayetler okuyarak : “İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lutiliği, eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti. Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir, bunun hikmeti. Yılda yüz binlerce insan, gayri meşru ve nikahsız hayatın islamî literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu HIV virüsüne maruz kalıyor. Ey insanlar! Canımıza, aklımıza, inancımıza, malımıza ve neslimize zarar veren şeylerden uzak duralım.” Demişti. Bunun üzerine Ankara Barosu ve insan Hakları Derneği, nefret söyleminde bulunduğu iddiasıyla Diyanet işleri Başkanımız hakkında suç duyurusunda bulunmuşlardır. Bizler, Çayırova’da ki Sivil Toplum Kuruluşları olarak din adamına ve dine yapılan bu tür saldırıların küresel düzeyde yapılan saldırıların bir parçası olduğunun farkındayız. Sapkınlığı normalleştirme ve yaygınlaştırma amacıyla hareket eden bu tür yapıların, gençliğimizi ve çocuklarımızı saptırmak ve ahlaken çökertmek için çok değişik kanalları kullandıkları ve bunu yaparken de“ farklı cinsel kimliklere saygı”, “düşünce ve ifade özgürlüğü” gibi kılıflar içinde toplumumuzu çürütmeğe çalıştıkları hepimizin malumudur. Bu sebeple hak, hukuk, adalet eşitlik, özgürlük gibi en temel insani ilkeleri kendi sapkın düşüncelerinin önünde maske olarak kullanarak, sözde hak ve hukuk savunucusu dernek ve kuruluşlarca yaygın hale getirilmeye çalışılan bu tür çirkef söylemlerin, toplum nezdinde hiçbir meşruiyetinin ve geçerliliğinin bulunmadığını belirtmek isteriz.

Ancak toplumda ‘’İstanbul Sözleşmesi’’olarak bilinen, Avrupa Uyum Yasaları adı altında 1 Ağustos 2014 tarihinde yürülüğe giren ve kanunla vücut bulan sapkınlığın ve bunun yanı sıra toplumda kanayan bir yara halini alan ‘’kadının beyanı esastır’’ maddesi ile sönen ocakların, iftira ile yıkılan ailelerin, boşanmaların ve hatta kadın cinayetlerinin arttığı gözlenmektedir. Hal bu iken bu kanundan geri dönülmeli bir an önce bu kanunun iptali sağlanarak toplumun ahlaki ve aile yapısını bozan bu halden bir an önce kurtulmak gerekmektedir. Bu nedenlerle Kur’an’i bir hakikatı tam da bu dönemde yani covit-19 virüsü ile insanlığın imtihan edildiği bir zamanda üzerindeki görev ve sorumluluğunun bilinci ile dile getiren Sayın Diyanet İşleri Başkanımız Prof.Dr.Ali Erbaş’ın yanında olduğumuzu Çayırova kamuoyuyla paylaşmak isteriz. Saygılarımızla Çayırova Sivil Dayanışma Platformu”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova’dan sapkınlığa tepki

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!