Çiler’den 1 Mayıs mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in,
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

“Ülkemizde ilk kez resmi olarak 1923 yılında “İşçi Bayramı” olarak kutlanan ve 2008 yılında “Emek ve Dayanışma Günü” adını alan 1 Mayıs, işgücünü emekle harmanlayan çalışanlarımızın en önemli ve özel günlerinden biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Yaşamak demek çalışmak demektir.” sözlerinde ifade ettiği gibi; tüm dünya ülkelerinin ekonomik kalkınma düzeyinin daha yüksek seviyelere ulaşması çalışanlarımızın emekleri sayesindedir.
Emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün bir kez daha hatırlandığı bugünde, ülkemizin gelişiminin yapıtaşı çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.
Bu özel günde tüm çalışanlarımıza birlik ve beraberlik içerisinde başarılarının devamını diliyor, bu zorlu süreçte daima yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz.
Tüm çalışanlarımızın maske-kurumiçi mesafe ve temizlik kurallarına uyma noktasında daha dikkatli olmalarını, üretimin ve istihdamın arttığı, sağlıklı günlerde bir araya gelebilmeyi gönülden diliyor; Covid-19 sürecince kaybettiğimiz tüm çalışanlarımızı rahmetle anarak, hasta olanların en kısa sürede iyileşmesini temenni ediyorum”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çiler’den 1 Mayıs mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!