EKAL’den başarı üstüne başarı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi,
2 yeni ulusal ve uluslararası #eTwinning  Projesini daha tamamlamıştır.

***1.
“Our Culture Is Your Treasure”
‘Kültürümüz Hazinenizdir’
Projemizin amacı öğrencilerimizin, İngilizce dil becerilerini geliştirmek ve kültürel farkındalıklarını artırmaktır.
Proje sayesinde öğrencilerimizin pratik şansı yakalamaları ve bu sayede WEB 2.0 araçlarını kullanabilmeleri ve sanatsal yönlerini geliştirebilmeleridir.
ORTAKLARIMIZ:
*Aziz Sancar AL.
*Beşiktaş Sakıp Sabancı A.L.
*Yalvaç Fen Lisesi
*Bozüyük MTAL.
*Söğüt A.L.
*Oou Nikola Karew K. Makedonya
*Sındırga Makbule Efe A.L.
*Şehit M. Kemal Devrilmez A.L.

***2.
İngilizce Öğretmenimiz ve 9. sınıf öğrencilerimizin katılımı ile ortaklığını yaptığı “All About Me/ Hakkımdaki Herşey” isimli eTwinning projemiz Mart ayı itibariyle başlamış ve Mayıs ayı sonu itibariyle tamamlanmıştır.

Projemiz Avrupadaki 4 farklı okul ve iki Türk okul (FRANCE 1, NORTH MACEDONIA 1, POLAND 2, TURKEY 2) olmak üzere katılım sağlayan öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte yürütülmektedir.

Ortak Okullarımız
***Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi/ Kocaeli-Türkiye
*OOU. Nikola Karev/Krushevo-Kuzey Makedonya
*Fatih Ortaokulu/ Yozgat-Türkiye
*Publiczna Szkoła Podstawowa im. Konstantego Damrota w Lubecku/ Polonya
*Collège Amiral Denis Decres/ Fransa
Yabancı ortaklarımızla yaptığımız bu çalışmamız uluslararası bir projedir.

Projemize emek veren İngilizce öğretmenimiz Ayten Ayvaz’a, harika çalışmalarda sorumluluk ve görev alan sevgili öğrencilerimize, desteklerinden dolayı Okul Müdürümüz Halil İbrahim Çetin’e teşekkür ederiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
EKAL’den başarı üstüne başarı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

3 Yorum

  1. 15 Haziran 2021, 01:13

    Tebrik ediyorum gençleri, ilçemiz adına başarılarından dolayı bravo

  2. 15 Haziran 2021, 02:00

    Öncelikle Projemizde gece gündüz demeden emek veren, çalışkan ve özverili öğrencilerime, onlara maddi-manevi destek olan velilerime ve arkamızda kocaman bir dağ gibi duran ve bizi destekleyen Okul Müdürümüz Halil İbrahim Çetin’e katkı ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte çok çalıştık ve emek verdik. Umarım bütün bu gayretler hem Ulusal hem de Uluslararası Kalite Etiketleriyle taçlanırlar.

  3. 15 Haziran 2021, 02:10

    Yaklaşık 3,5 ay kadar süren çalışmalar ve iki Uluslararası eTwinning Projeleri. Öncelikle Projelerimizde gece gündüz demeden emek veren, çalışkan ve özverili öğrencilerime, onlara maddi-manevi destek olan velilerime ve arkamızda kocaman bir dağ gibi duran ve bizi destekleyen Okul Müdürümüz Halil İbrahim Çetin’e katkı ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her platformda bizlere destek olan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Azmi Tunç’un gölgesini de Çayırova eTwinnerları olarak hep hissettik. Kendisine de buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Hep birlikte çok çalıştık ve emek verdik. Umarım bütün bu gayretler hem Ulusal hem de Uluslararası Kalite Etiketleriyle taçlanırlar. Bölge Haber projemizin yaygınlaştırılmasına destek verdiğiniz için sizlere de çok teşekkür ederiz.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!