Tahir Büyükakın

Gebze’de ağrısız ve son teknoloji saç ekimi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Hacıhalil, Hükümet Cd. No:28 Kat:1 D:2-3 Gebze adresindeki Vialife Estetik ve Güzellik Merkezi’nde hizmet veren Viamed Hair Clinic ekibi, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Asya ülkelerinden gelen hastalara modern tıbbi uygulamalarla konforlu bir şekilde doğal saçlı olmanızı tekrar sağlıyor. A kalite kapsamında son teknolojiyi kullanarak, kalite standartlarında yer alan 5 yıldızlı otel konseptine sahip hastane ortamındaki operasyonlarını büyük bir titizlikle gerçekleştiren Viamed Hair Clinic ekibi, saçsızlığın oluştuğu alanlara sağlıklı saç köklerini mikro cerrahi yöntemlerle naklediyor.

Vialife Estetik ve Güzellik Merkezi’nin Gebze Şubesi’ndeki Viamed Hair Clinic ekibinin son teknoloji ile ağrısız, acısız, elmas uçlarla (DİAMOND) tek kullanımlık ekipmanları ve tecrübeli ekibi ile konforlu saç ekimi operasyonları sağladığını aktaran firma yetkilisi Nuray Küfüdür, Viamed Hair Clinic’in operasyonun ardından aynı gün hastayı taburcu ettiğini ve ertesi gün normal hayatını sürdürdüğünü ifade etti.

YARATICI, UZMAN VE EĞİTİMLİ KADRO
Vialife Estetik ve Güzellik Merkezi’nin, saç naklinin yanı sıra, müşterilerine, Lazer Epilasyon, Cilt Bakımı, Bölgesel incelme, Dermapen, Akne& Leke Tedavileri, İğneli Epilasyon, Mezo terapi ve Estetik hizmetlerini de sunduğunu belirterek, Vialife Estetik ve Güzellik Merkezi’nin kendi dalında en iyisini sunmak için yola çıktığını ve kısa süre içerisinde bunları gerçekleştirdiğini söyledi. Firma olarak, başarılı olmak için müşterilerine daima yüksek kaliteli, yüksek performanslı ürünler sunmanın gereğine inandıklarını sözlerine ekleyen Küfüdür, ” bu amaçla, en iyi ürünleri tecrübeli kadromuzla müşterilerilerimizin hizmetine sunuyoruz. İçerisinde bütün üniteleri bir arada bulunduran kuruluşumuz, uzman kadrosuyla hizmetlerini 10 yılı aşkın süredir başarı ile sürdürmektedir.
Bu anlayışın benimsendiği sektörümüzde, profesyonel, yaratıcı, eğitimli kadrosuyla; güzelliğine önem veren ve kozmetik ürünlerinin kullanımının yararına inanan tüketicilere en kısa yoldan ve doğru bir biçimde ulaşmayı hedefleyerek misafirlerimizin rahat ve huzur bulabileceği merkez oluşturuyoruz.” dedi.

iletişim: 0 533 136 68 98

0 262 643 34 32

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze’de ağrısız ve son teknoloji saç ekimi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!