Gebze’den Suriye’ye yardım TIR’ı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

 

Önümüzdeki hafta başlayacak ramazan ayı nedeniyle Gebze’den Suriye’ye gıda maddesi taşıyan 7 adet TIR yola çıktı. Gebze Belediyeler Birliği ile Hayrat Vakfı tarafından hazırlanan yardım tırları  dün sabah saatlerinde Gebze 15 Temmuz Kent Meydanı’ndan yardım tırı dualar eşliğinde yola çıktı. Gebze Belediyeler Birliği öncülüğünde gerçekleşen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,   Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile Hayrat Vakfı temsilcileri katıldı.  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Coğrafyamızın bir parçası olan Suriyedeki kardeşlerimize… hayırsever vatandaşlarımıza belediye birliğimizden temin ettikleri 25 TIR’ın ilk kafilesini hep beraber gönlümüzle beraber inşalah buradan uğurlayacağız” diye konuştu.

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ: “KOMŞUSU AÇKEN YATAN BİZDEN DEĞİLDİR”

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı konuşmada “Komşusu aç yatarken tok yatan bizden değildir. Veren el alan elden her zaman üstündür. Bunlar bir inancın, bir medeniyetin süzülmüş cümleleridir. Dolayısıyla bu tavsiyenin karşısında ne komşumuz aç iken yatabiliriz, ne de onlar huzursuzken kendimizi huzurlu hissedebiliriz. Biz her zaman mazlumun yanında olmuş bir milletiz ve olmak zorundayız. Bu vesileyle birliğimizin öncülüğünde ve Hayrat yardım vakfımızla işbirliğinde hazırlanan yardımları ulaştıracak konvoyumuzu bugün sizlerle birlikte Suriye’ye uğurluyoruz. Katkı sunan herkesten Allah razı olsun” dedi.

HABER: Ümit ÜLKER

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze’den Suriye’ye yardım TIR’ı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!