Hakmar’da maske krizi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Özgürlük Mahallesi Rahmi Dibek Caddesi’nin arka tarafında kalan HAKMAR Şubesi’nde maske krizi yaşanıyor. Bilindiği gibi yeni yayınlanan genelge ile marketlerde maskesiz içeride bulunmak yasak. Ancak, Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde bulunan Hakmar Şubesi ise bunu adeta müşteriye zulüm şeklinde uygulandığı görülüyor. En azından girişte maske  bulundurması gereken Hakmar yetkilileri maske bulundurmuyor. Haliyle maskesi yıpranan, ıslanan veyahut zarar gören bir müşteri ise Hakmar’A girmek istediğinde mağaza yetkilileri çareyi müşteriyi içeriye almayarak buluyor. Bu durum müşterileri oldukça zor durumda bırakıyor. Hele ki bir de kapanma süresine yakın bir vakitte olursa müşteri o günü alışverişini yapamadan evinin yolunun tutmak durumunda kalıyor. Bölge Haber ‘e konuşan Çayırovalılar “Kaymakamlık ve belediye yetkililerinden bu soruna çözüm üretmelerini bekliyoruz” şeklinde oldu.

EKMEKLER AMBALAJSIZ SATILIYOR

Öte yandan markette ekmeklerin ambalajsız satılması da bir başka virüse davet şekli. Çayırovalılar belediye ve kaymakamlık yetkililerinden marketlerin bu sorumsuzluğuna ve duyarsızlığına çözüm bulmasını bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hakmar’da maske krizi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!