MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MÜFETTİŞLERİNDEN 18 CEZA!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gazetemizde Yaşlık’tan Çayırova Eğitimi için şok sözler! Başlığıyla 09 Mart 2021 tarihinde bir haber yayınlamıştık. Haberimizde.. “Kocaeli Eğitim Bir-Sen Başkanı Şahin Yaşlık’tan şok sözler. bir televizyon programında sarf ettiği Çayırova İlçesi’nde eğitim yapılamadığını bir kişin egosunu tatmin etmek ve kaprisleri uğruna eğitimin feda edildiği sözleri ile gündemde…” demiştik..

Çayırova ilçesinde eğitimin feda edilmesi ve 18 ceza iddialarına ilişkin gazetelerde ve @egitim_sesi sosyal medya hesabında yayınlanan çarpıcı bilgiler gündemde şok etkisi yarattı..

“Eğitimcinin Sesi” adıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eğitim reformu adımını savunan sosyal medya hesabında Çayırova milli eğitimde18 cezanın detaylarına yer verildiği görüldü.

Yayınlanan bilgilerde Çayırova milli eğitim müdürü ve ekibi hakkında “resmi evrakın aslının değiştirilmesi,P Plaka taşıma servis işlemlerinde usulsüzlük,Fen Lisesi yemek hizmeti alımında usulsüzlük,il milli eğitim müdürlüğünün yazısının gereğini yapmama,Fen Lisesi öğrenci devamsızlıklarında usulsüzlük,usulsüz deneme sınavı yapılması” gibi suçlamaların yer aldığı ve tamamına BAKANLIK müfettişlerince disiplin cezası verildiği yazılıyor..

Hatta bu cezaların Bakanlık Müfettişi tarafından verilmesine rağmen İl Milli Eğitim yetkililerinin kişisel ilişkiler ile “ceza teklifinin uygun görülmemesi” gibi garip bir gerekçe ile uygulanmadığı iddiasına dair belgelerin de yayınlandığı görülüyor..

Bu durumda gazetelerde ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan belgelere göre Çayırova eğitiminde huzursuzluğun kaynağı 18 cezanın bir kişiye değil birden fazla kişiye ait olduğu böylelikle YAŞLIK’ın Çayırova eğitimi ile ilgili sözlerinin gerçeği yansıtmadığı yayınlanan belgelerde görülüyor..

Bu konuda gazetemize de YAŞLIK ya da MİLLİ EĞİTİM Yetkililerinden bir açıklama gelmemesi Çayırova eğitimi hakkındaki olumsuz gidişatı doğrular nitelikte..

Bu belgeler ve yayınlanan videolardan sonra milli eğitim yetkililerinin ve arka planda siyasilerin atacağı adım merak konusu..

 

 

https://mobile.twitter.com/egitim_sesi/status/1374089195606700033/photo/1

 

https://pbs.twimg.com/media/ExOHnWWXAAMP5Tg?format=jpg&name=medium

 

https://twitter.com/egitim_sesi/status/1375213466320011271?s=24

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MÜFETTİŞLERİNDEN 18 CEZA!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!