Tahir Büyükakın

Soyluçiçek bilgilendirilmek isteniyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Korona virüsü salgını sebebiyle Çayırova Belediyesi’nin yaptığı dezenfekte çalışmalarını yetersiz bulan ve bu duruma sessiz kalmayan Çayırova CHP ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek ‘’ Çayırova Belediyesi nedense yaptığı çalışmaları ve çalışmalar hakkında bilgilendirmeleri tarafımıza yapmamıştır. Bir muhalefet partisi olarak amacımız ve ilkelerimiz yurtdaşlarımızı bilgilendirmek ve gerekli olan çalışmaları izah etmektir.  Çalışmalar yapılırken iktidar muhalefet diğer partiler ve belediye başkanı hep birlikte mücadelede yer almalıdır.  Bilgilendirilmelidir’’ dedi.

Oldukça tehdit oluşturmaya devam eden Korona virüsü salgınını aşmak, parti temsilcileri olarak vatandaşlar için daha fazla çalışmak, onların sağlığını ellerinden geldiğince korumak için muhalefet parti de olsa bu mücadele de el ele olmaları gerektiğini savunan Soyluçiçek “ Korona virüsü salgını ile ilgili Çayırova Belediyesi yapmış olduğu dezenfekte çalışmalarını bize bilgilendirmediklerinden ötürü ve çalışmaları yetersiz bulduğumuzdan dolayı aynı zamanda vatandaşlarımızdan gelen yoğun tepkiler üzerine daha önce bir eleştiri yazısı yayımlamıştık. Burada ki amacımız siyaset yapmak değildir’’ ifadesinde bulundu.

“DOKTORLARIMAZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUM”

Soyluçiçek ‘’ Yaşamış olduğumuz salgına karşı el ele verirsek vatandaşlarımızı korumak için birçok şeyi başarabiliriz. Çayırova Belediyesi olarak yaptığınız çalışmalar hakkında tarafımıza, diğer parti temsilcilerine bilgilendirilme yapılmasını temenni ediyorum. Korona virüs ile mücadele de her türlü zorlukta ve zor şartlarda mücadele eden doktorlarımıza şükranlarımızı sunuyorum’’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Soyluçiçek bilgilendirilmek isteniyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!