Spor ve Polis Akademisi hazırlık kursları kayıtları başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gençlerin eğitimine ve geleceğine çok önem veren Çayırova Belediyesi, 2020-2021 eğitim döneminde de Spor ve Polis Akademisi hazırlık kursları açıyor. Geçtiğimiz yıl açılan kurslara katılan 50 öğrenciden TYT’de başarılı olan 15 genci çeşitli üniversitelere yerleştiren Çayırova Belediyesi, gençleri geleceğe hazırlamak ve meslek sahibi olması için bu yılda spor ve polis akademisi hazırlık kursları düzenliyor. Çayırova Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na kayıtları yapılan öğrenciler, Gençlik Merkezi’nde de Temel Yeterlilik Testi sınavlarına hazırlanacak. Ücretsiz düzenlenen kurslarda öğrenciler beden eğitimi ve spor öğretmenliği, antrenörlük eğitimi, spor yöneticiliği, Rekreasyon, Milli Savunma Üniversitesi, Polis Özel Harekât, bekçilik ve Jandarma Özel Harekât sınavlarına hazırlanacak.

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSLARI DA BAŞLADI

Çayırova Belediyesi Gençlik Merkezi’nde üniversiteye hazırlık kursları başladı. Tecrübeli eğitimcilerin görev yaptığı Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde faaliyet gösteren gençlik merkezinde 137’si 12. sınıf ve 78’i mezun olmak üzere toplam 215 öğrenci üniversite sınavlarına hazırlanıyor.  Deneyimli öğretmenlerin programları dâhilinde hafta içi her gün kursa katılan öğrencilerin, Yükseköğretim Kurumları sınavlarında başarılı olmaları ve çok iyi bir üniversiteyi tercih etmeleri için yoğun çalışma yapılıyor. Her geçen yıl başarı grafiğini artıran Çayırova Belediyesi Gençlik Merkezi’nden geçtiğimiz yıl kursa hazırlanan 75 öğrenci üniversiteyi kazanmıştı. Ücretsiz olarak düzenlenen kurslarda bu yılda önemli başarı elde edilmesi hedefleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Spor ve Polis Akademisi hazırlık kursları kayıtları başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!