Tahir Büyükakın

Tarhan’dan Çamlı’ya tepki

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

CHP Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Tahsin Tarhan, Ak Parti’nin Gölcük ilçe kongresine katılan İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’ya tepki gösterdi ve ‘AKP’nin trolüsün, boş adamsın senin yerin tarihin çöplüğü’ dedi.

Tarhan’ın yazılı açıklaması şöyle: “Ahmet Hamdi Çamlı, sen kimsin ki CHP’ye hakaret ediyorsun? Sana bu milletin vekil maaşı olarak ödediği para haram zıkkım olsun. Olacak iş mi bu? Sahibin sesi, bir sözde milletvekili çıkıyor, kendi vekili olduğu İstanbul ilinde bile seçim kazanmış bu ülkenin ana muhalefet partisine terörist diyor. Çamlı gibiler siyasetin kalitesini düşürüyor. AKP’nin trolüsün sen Ahmet Hamdi Çamlı. Senin yerin tarihin çöplüğü.”

“Bu nasıl bir hadsizlik? FETÖ ile iş tutan sizsiniz. Devletin tüm kurumlarını FETÖ’ye teslim eden sizsiniz. PKK ile pazarlık masasına oturan sizsiniz. Yerel seçimi kazanmak için terörist Öcalan’dan mektup getiren, bölücü başının kardeşini devletin televizyonuna çıkaran da sizsiniz. CHP’ye terörist diyen Çamlı önce kendine ve siyaset yaptığı çevreye baksın. Ayrıca CHP hangi dış güçle birlikte hareket ediyor? ABD’nin, Rusya’nın her dediğini yapan, Trump’un talimatıyla rahim Bronson’u bırakan, Rusya’dan kullanmadığı S-400’leri alan, ülkenin dış politikasını rezil hale getirenler de sizsiniz. Yaptığın hakareti aynen sana iade ediyorum Trol Çamlı”.

“PARTİSİ BİLE CİDDİYE ALMIYOR”

“Saçmalamak bu adamın amentüsü olmuş. Ortada tarihi gerçekler varken bunu çarpıtmak, halka yalan söylemek ayıptır, günahtır. CHP kurucu iradenin partisidir. O irade olmasaydı büyük ihtimalle bugün bu coğrafyaya vatan diyemeyecektik. Trol siyaseti yapan bu vekil sadece “fake” hesabında saçmalamıyor. Yalanı, çamur ve iftirayı meslek olarak benimsemiş. Ona tavsiyemiz oturup bağımsız, egemen ve saygın bir memleketin vatandaşı olmamızı sağlayanlara dua etmesidir.  Ciddiye alınacak bir kişi değil Hamdi Çamlı, zaten partisi bile ciddiye almıyor”.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tarhan’dan Çamlı’ya tepki

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!